Communicatie

Communicatie

Gepassioneerd bezig met Communicatie

Communication must be HOT! That’s Honest, Open and Two-way.

Dan Oswald

Communicatie is essentieel ins jouw bedrijf!

Iedereen communiceert. Zelfs wanneer men niet communiceert, communiceert men toch. Want geen boodschap heeft ook een boodschap. Maar hoe moet je nu op de juiste manier communiceren?

Communicatie kan via verschillende wegen, je communiceert naar je klanten maar ook naar je personeel. We hebben het dus over interne communicatie en externe communicatie.

Externe communicatie

De communicatie richting de klant. De communicatie rondom het product of de dienst. Dit bestaat uit verschillende aspecten bijvoorbeeld, een website, social media, reclame, … Bij Made I.T. focussen we ons vooral op de digitale communicatie richting de klant maar u kan bij ons ook terecht voor een volledige communicatie campagne. We begeleiden u doorheen het volledige communicatieproces. We zoeken samen naar de geschikte strategie voor jouw bedrijf. Daarna ontwerpen we een website, een app of verschillende social media berichten. We zorgen ook voor de content marketing, de teksten op de verschillende kanalen. Om al deze kanalen te promoten zorgen we voor een online advertising campagne. Tot slot kan je bij Made I.T. ook terecht voor e-mail marketing.

Strategie

We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie dat past binnen de huisstijl van de klant.

Website

We ontwikkelen een passende website die makkelijk vindbaar is voor de klant. Deze moet professioneel, duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Meer info vind je op onze webdesign pagina.

Applicaties

Applicaties worden gebruikt als extra kanaal naast een website of naast enkele social media kanalen. Over onze applicaties kan je hier meer vinden.

Social media

Social media is zeer belangrijk binnen een communicatiecampagne. We ontwikkelen de juiste content hiervoor en begeleiden doorheen het social media proces. Meer info vind je op onze social media pagina.

Content marketing

De boodschap die u wilt communiceren is zeer belangrijk. Leuke, frisse teksten in combinatie met beelden vormen de juiste content die nodig is.

Online advertising

Doelgericht adverteren via de juiste platformen opdat de geviseerde doelgroep het bericht te zien krijgt.

E-mail marketing

versturen van nieuwsbrieven is een eenvoudige en doeltreffende techniek van informeren.

Offline communicatie

Naast digitale communicatie is het ook belangrijk om offline communicatie te hebben. Media aandacht is hier dus zeer belangrijk.

Interne communicatie

Zorg ervoor dat ook uw personeel tervreden blijft, zij zijn een aanspreekpunt voor de klant. Ontevreden personeel reflecteer op het cliënteel. We maken gebruik van een personeelsnieuwsbrief of een personeelskrantje. We maken er een template van zodat u de juiste info er makkelijk in kan zetten. Een goed intranet is ook zeer essentieel. Zo kunnen de personeelsleden op een makkelijke manier met elkaar in contact staan en zien wie wat doet.