Security Analyse

Gepassioneerd bezig met Security

Offerte aanvragen

Anyone who trades liberty for security deserves neither liberty nor security. - Benjamin Franklin

Security is belangrijk, ook voor u!

Een security lek of een fout in je toepassing kan ernstige gevolgen hebben. Door een check te laten uitvoeren kunnen de meest bekende fouten meteen opgevangen worden, natuurlijk is het beter als er geen fouten zijn. Maar we zijn allemaal maar gewone mensen die af en toe wel eens iets over het hoofdzien. Daarom voeren we regelmatig security checks uit, dit wil niet zeggen dat we alle fouten vinden maar toch de meest gebruikte.

 Security check. wat nu?

Als je een security check hebt laten uitvoeren, is het noodzakelijk om hier iets mee te doen. Als er belangrijke issues naar boven komen is het aan te raden om dit te laten oplossen. Als we bij Made I.T. een security check uitvoeren kunnen we in overleg ook enkele oplossingen voorstellen.

Ben je getroffen door een aanval?

Wees eerlijk naar je klanten toe, ze hebben het recht om te weten wat er gebeurd met hun gegevens. Onze communicatie dienst kan je zeker helpen of tips geven hoe je dit kan aanpakken. Laat daarnaast zeker een nieuwe security check uitvoeren om de issues op te lossen. Zo kunnen we een tweede aanval voorkomen.

0day security issue in VestaCP

VestaCP

In het veel gebruikte Vesta Controle Paneel hebben we bij Made I.T. een zeer ernstige fout gevonden net toen het security issue werd gebruikt door hackers hebben we samen met het VestaCP team het probleem kunnen oplossen.

Case study

Apple ID security issue

Apple

Door een fout op de website van apple was het eenvoudig om een apple ID over te nemen. Wanneer je achteraf je wachtwoord wou veranderen kreeg je geen foutmelding.

Case study

Chrome extension issue

Grammerly

In de chrome extensie van Grammerly zat een fout dat door het Grammerly team heel snel werd opgelost.

Case study

Toon locatie

Contact /// Get in touch

Onze locatie
Lievens Tjebbe - Made I.T.
Schransdijk 7A
2440 Geel
België
P:+32 (0)485 70 69 94
BTW:BE 0653.855.818
Info
info@madeit.be
© 2018 Made I.T. - Tjebbe Lievens - Powered by Emerald Cloud Hosting & WordPress