Webdesign & Web development

Gepassioneerd bezig met Webdesign & development

Vraag hier vrijblijvend jouw offerte

Wordpress

WordPress

WordPress is één van de meest gebruikte CMS systemen. WordPress is een gratis systeem dat gebruikt word om een volledige website te bouwen. Door gratis of betalende plugins toe te voegen aan de WP-installatie kan de website uitgebreid te worden.

Bij Made I.T. gebruiken we dit Content Management Systeem (CMS) regelmatig. Het heeft een makkelijk onderhoudssysteem en is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast bevat WordPress veel templates en plugins waardoor we hier de meeste website, blogs of webshops mee kunnen bouwen. In WordPress kunnen we voor elk budget een website ontwikkelen.

Offerte aanvragen

Laravel logo

Laravel

Laravel is één van de beste en meest gebruikte PHP frameworks. Made I.T. gebruikt het Laravel framework vooral bij complexere websites. Laravel heeft een zeer uitgebreide basis, zo zit er standaard routing, database migrations, console, jobs, policies en nog veel meer in. Dit zijn verschillende tools die we bij Made I.T. gebruiken om een web platform op maat te maken en gebruiksvriendelijk en veilig te bouwen.

Offerte aanvragen

Love beautiful code? We do too.

WordPress

De meeste websites die we ontwikkelen, maken we in WordPress. WordPress is een eenvoudig platform en wordt door miljoenen websites gebruikt. Hierdoor bestaan er al veel gebruikt wordt bestaan er al heel veel kant en klare modules zoals templates en plug-ins. Dit zorgt er voor dat we het webdesign en web development proces versimpelen, versnellen en dus goedkoper leveren.

Waarom WordPress?

Er zijn honderden CMSen (Content Managment System) beschikbaar met elk hun eigen plus- en minpunten. Enkele voordelen van WordPress zijn bijvoorbeeld dat het zeer gebruiksvriendelijk is, dat het makkelijk uit te breiden is en dat het een zeer grote community bevat. Daardoor zijn vragen over dit systeem zeer snel opgelost. Maar het groot aantal gebruikers is tegelijkertijd ook een minpunt. WordPress trekt hierdoor ook de aandacht van hackers. Maar dankzij onze ervaring en (mogelijkheden) weten we exact hoe we met dit systeem moeten werken.

Made I.T. kan u begeleiden in het proces van WordPress zodat u van uw website kan genieten zonder enige problemen. Daarnaast beschikken we ook over diverse manieren om uw website zo goed mogelijk te beschermen.

Wat kan Made I.T. aanbieden met WordPress

Made I.T. gebruikt WordPress voor het ontwikkelen van blogs, webshops, bedrijfswebsites, portfolio's, ... We ontwerpen en ontwikkelen een webdesign, daarnaast maken we ook op maat gemaakte plug-ins.

Afhankelijk van het budget werken we een bijpassende strategie uit. Deze kunnen we volledig zelf ontwikkelen of we kunnen gebruik maken van een kant-en-klaar design. Indien u kiest voor een kant-en-klaar design kunnen we dit nog steeds aanpassen zodat u toch een unieke website hebt tegen een goede prijs. Een zelf ontwikkeld design duurt langer om te ontwikkelen en is dus ook hoger in budget.

Heb je al een website? Maar wil je deze verder uitbreiden? Er bestaan al heel veel plug-ins en de kans is groot dat de plug-in die je zoekt al bestaat.

Kan je de plug-in toch niet vinden? Of heb je één die net niet aan al je eisen voldoet? Dan ontwikkelen wij voor jou een op maat gemaakte plug-in! We kunnen ook de bestaande plug-in aanpassen.

wordpress logo

WordPress

In WordPress kunnen we snel en goed een volledige website bouwen. Wat kunnen we zoal maken:

Blog, Portfolio website, Business website, Webshop, Nieuwsbrief systeem, Korting systeem, Online reservatie, ...

Enkele WordPress websites gemaakt door Made I.T.

The stage - Show your talent

United Events

Show your talent is een unieke talenten wedstrijd dat in april 2016 werd georganiseerd.

Case study

Website WTC SOS Stelen

WTC SOS Stelen

Via de website van de wielertoeristen club SOS Stelen houden ze hun leden wekelijks op de hoogte van de aankomende ritten.

Case study

Think twice code once!

Laravel

Onze voorkeur gaat naar websites maken door pure code te schrijven. Hiervoor gebruiken wij het platform Laravel. Met dit platform kunnen we heel specifieke en web gebaseerde website maken.

Laravel is een PHP framework, het is namelijk een nieuw frame en daarnaast ook nog eens het grootste framework. Het bevat standaard al heel wat technieken. Zo is er standaard een login/registratie module aanwezig dat we met 1 klik actief kunnen maken. Het is volledig open source en is ook uitbreidbaard met allerhande packages.

Waarom Laravel?

Toen ik (Tjebbe Lievens, oprichter Made I.T.) enkele jaren geleden afstuurde en bezig was met mijn bachelorproef moest ik het pas nieuwe framework Laravel gebruiken en onderzoeken hoe dit zou kunnen gebruikt worden tijdens de lessen. Ik was er meteen verliefd op.

Nu, enkele jaren later, is het een volwaardig framework met veel basis eigenschappen wat het programmeer werk snel en effectief maakt. Geen gedoe meer met moeilijke database migraties of command line commando's. Alles zit er in en is zeer makkelijk in gebruik. Laravel is natuurlijk niet nodig voor basis websites.

Wat kan Made I.T. aanbieden met WordPress?


class SendCouponMail implements ShouldQueue
{

/**
* Send coupons to our lovely users
*/
public function handle(Repository $repo) {
    foreach ($this->users as $user) {
        //
    }
}


Enkele Laravel websites gemaakt door Made I.T.

Belwaarde.net - Webshop

Belwaarde.net

Belwaarde.net is een website ontwikkeld en onderhouden door Made I.T.. Via deze website is het mogelijk om mobile betalingen om te zetten. Sinds kort is er ook een webshop!

Case study

Toon locatie

Contact /// Get in touch

Onze locatie
Lievens Tjebbe - Made I.T.
Schransdijk 7A
2440 Geel
België
P:+32 (0)485 70 69 94
BTW:BE 0653.855.818
Info
info@madeit.be
© 2018 Made I.T. - Tjebbe Lievens - Powered by Emerald Cloud Hosting & WordPress