WordPress Onderhoud

Gepassioneerd bezig met WordPress

Ken je de gevaren? Nee? Laat het aan een professional over!

Waarom WordPress onderhoud uitbesteden?

WordPress is een zeer populair Content Management System (CMS), door dat dit CMS zo populair is krijgt het ook heel veel steun van een grote community. Developers en plugin bouwers zoals Made I.T. doen hun best om de beste en veiligste extra's toe te voegen aan je WordPress installatie. Helaas zijn er anderen die van deze populariteit gebruik maken om slechte dingen te doen zoals je website hacken, spam versturen of andere zaken die je liever niet mee maakt. Het is dan ook een kwestie om je website zo goed mogelijk te beschermen. 

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Door onze ervaring weten we welke plugins vaak vatbaar zijn en hoe we hier mee moeten omgaan. Het is altijd belangrijk om je website goed up-to-date te houden, dit vraagt heel wat tijd. Waarom laat je dit dan niet over aan mensen die hier dagelijks mee bezig zijn? Een veel bezochte website die een dag niet beschikbaar is, kan grote negatieve gevolgen hebben. Stel je maar eens voor dat je website spam of malware verstuurd door een kleine nalatigheid of onwetenheid. 

Wij zorgen niet alleen voor de veiligheid maar ook voor de snelheid en uptime, door onze unieke monitor systemen proberen we elke aanval te counteren en in kaart te brengen waar de zwake punten zijn. Ook kan je bij ons steeds terecht met vragen i.v.m. WordPress.

Monitor

Je wil niet dat klanten je website niet kunnen bereiken of dat ze te maken hebben het een trage website. Een goed 24/24 en 7/7 monitor systeem is dan ook een must!

Beveilig

Wij beveiligen je WordPress website en geven tips om pro-actief aan de slag te gaan.

Updates

Regelmatig krijgen WordPress en de bijhorende plugins een updates. Het is noodzakelijk om deze zo snel mogelijk uit te voeren. Vergeet niet eerst een backup te nemen!

Bugs oplossen

Is je website stuk? Wij helpen je meteen met de errors op te lossen.

Backup

Regelmatig (dagelijks) een backup nemen is zeer belangrijk, ze veilig bewaren natuurlijk ook. Met onze servers op verschillende locaties wereldwijd zijn je gegevens altijd veilig.

Support

Bij Made I.T. behandelen we al je vragen met zo snel mogelijk.

Toon locatie

Contact /// Get in touch

Onze locatie
Lievens Tjebbe - Made I.T.
Schransdijk 7A
2440 Geel
België
P:+32 (0)485 70 69 94
BTW:BE 0653.855.818
Info
info@madeit.be
© 2018 Made I.T. - Tjebbe Lievens - Powered by Emerald Cloud Hosting & WordPress