Veel gestelde vragen?

Download gratis op WordPress. Reeds 2089 keer gedownload.

DocumentatieF.A.Q. – Support

5/5 - 1 review

Problemen met de forms plugin?

Lees hier de meest gestelde vragen.

De e-mails komen niet aan!

E-mails die niet aankomen na het succesvol versturen van een formulier is niet handig. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer je de e-mail naar je zelf wordt verstuurd kan je steeds de verzonden formulieren raadplegen via het menu ‘Forms’ -> ‘Submitted forms’. Data is dus niet verloren!

  1. Controleer de instellingen: Controleer steeds eerst de instellingen, staat het juiste e-mailadres ingsteld? Is het ingevoerde e-mailadres geldig? Kloppen de headers?
  2. Controleer je spam folder: Bekende e-mail providers zoals GMail, Outlook, … staan er om bekend om heel streng te zijn qua e-mail verkeer. Door foute server instellingen kom je heel snel in de spam folder terecht.
  3. Staat je e-mail in de spam folder? Controleer dan je SPF dns record. Weet je niet wat dit is? Contacteer dan je hosting. Via het SPF record zorgt ervoor dat de server e-mails mag versturen voor jouw domainnaam.
  4. Zijn alle boven genoemde punten correct ingesteld? Probeer dan een SMTP plugin, waarschijnlijk is er iets fout in de mail functie op je server. Via een SMTP plugin kan je de e-mails op een andere manier laten versturen.