Fotograaf

Opzoek naar een fotograaf in Geel?

Ben jij opzoek naar een fotograaf in Geel? Dan ben je bij Made I.T. aan het juiste adres!

We zijn een jong team van professionals die de beste foto’s voor je maken tegen een zeer scherpe prijs.

Fotografie is een passie die je deelt met vele mensen. We kozen er voor om te fotograferen in duo. We proberen steeds de leukste momenten vast te leggen. We fotograferen als duo zodat we verschillende foto’s vanop verschillende standpunten hebben.

We werken liever niet in een studio, we verkiezen de natuur of gebouwen/monumenten. Wil jij toch liever foto’s laten maken in de studio? Geen probleem! Neem gewoon even contact op met ons.

Hoe gaan we te werk?

Afhankelijke van welk type fotoshoot (bijvoorbeeld op een feest, huwelijk/bruiloft) hebben we graag een korte afspraak vooraf. Naar eigen ervaring vinden we dat een korte kennismaking er voor zorgt dat het de dag zelf iets spontaner en rustgevender verloopt. De keuze van locatie of soort foto’s laten we volledig aan u over. We vragen u om hierover na te denken en het voor te leggen op onze afspraak. Indien u toch liever hebt dat wij alles kiezen en organiseren is dat geen probleem, we gaan dan wel een kleine meerprijs hiervoor vragen. Op onze afspraak geven we u dan enkele opties die wij voor ogen hebben. Daarnaast kunnen we dan nog samen brainstormen over leuke ideeën. Samen komen we zeker en vast tot de gewenste resultaten!

Oplevering

Na een shoot worden alle foto’s gesorteerd, gekeurd en  bewerkt. U ontvangt van ons een USB stick en online beveiligde toegang waar je het eindresultaat (foto’s in hoge resolutie) op kan bekijken. We hanteren geen limieten op het aantal afgeleverde foto’s tenzij anders afgesproken.

Een nieuwe dimensie

Drone fotografie Geel

Drones hebben een nieuwe dimensie toegevoegd aan fotografie. Met drones geraken we op plaatsen waar we anders niet zouden bij geraken. Of drones kunnen het werk sneller en veiliger uitvoeren. Drones worden vaak mis bekeken i.v.m. de mogelijke privacy issues, door de regelgeving goed te volgen kunnen we drones perfect inzetten voor:

  • Foto – en videografie
  • Vastleggen van schade (i.f.v. schadeclaims, bv landbouw droogte)
  • Eenvoudig vaststellen van gebreken of bekijken waar onderhoud nodig is op hoge of niet eenvoudig toegankelijke plaatsen. (Denk aan daken, hoge gebouwen, …)