Webdesign Offerte aanvragen

Website laten maken

Wil jij een website laten maken? Made I.T. zorgt voor de perfecte website voor jouw onderneming:

  • Meer bezoekers
  • Meer offerte-aanvragen
  • Meer omzet

Bij Made I.T. bouwen we professionele goede websites.

De tijd dat een website enkel je online visitekaartje is die is al lang voorbij. Je website moet meer zijn dan dat, je website moet bezoekers omzetten in klanten. Maar voor dat je bezoekers kan omzetten naar klanten moet je werken aan het ontvangen van bezoekers op je website.

Daarom maken we bij Made I.T. complete websites die werken, we beginnen met een zeer sterke SEO strategie zodat zoekers snel en eenvoudig de weg vinden naar je website. Na de SEO strategie werken we aan een goede overzichtelijke website die bezoekers omzet in klanten.

Tjebbe Lievens, Zaakvoerder Made I.T.
Tjebbe, zaakvoerder van Made I.T. en expert in het ontwikkelen van goede professionele websites.

Vraag gratis je persoonlijke offerte aan.

WordPress Onderhoud

Een professionele website gebouwd voor de toekomst!

Websites die we bij Made I.T. bouwen zijn bedoeld om levenslang mee te gaan. Achteraf kan je via een handig CMS dat door 30% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt je website beheren. Op de software krijg je tevens levenslang gratis updates. Zo zal je jouw websites steeds up-to-date kunnen houden en worden uitgebreid met de nieuwste technieken. Nooit nog een verouderde website!

Ook zijn onze websites steeds zeer flexibel opgebouwd, wil je achteraf toch een webshop starten. Dan kunnen we dat eenvoudig voor je doen. Passend in je huisstijl.

Als Made I.T. jouw website bouwt dan denken we ook aan alle gebruikers, maar echt aan IEDEREEN. Zo zijn onze websites zo veel als mogelijk compliant met anysurfer richtlijnen en WCAG 2.1. Zo kunnen ook mensen die hulp middelen nodig hebben om websites te gebruiken je website zeer eenvoudig gebruiken.

Laat je website groeien (je omzet ook!)

Onze websites zijn speciaal ontwikkeld om te groeien. Door onze marketing kennis kunnen we je website tijdens de lancering een vliegende start laten maken!

Ook voor en na de lancering van je website investeren we voldoende tijd en middelen om je website een SEO boost te geven. Zo zal je website sneller en beter scoren in Google waardoor je nog meer bezoekers zal hebben op je website.

Facebook totaal bereik

Waarom je website laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van websites. Door onze ervaring weten we wat een goede websites nodig heeft. Een goede website moet goed vindbaar zijn en goed bruikbaar. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je contactformulier, offerte aanvraag formulier of een product kunnen kopen in je website. Je website moet dus goed vindbaar zijn in Google. Een mooie website helpt natuurlijk wel bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de websites scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle vlakken maar vooral op SEO en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk doen we ons uiterste best om de website zo mooi mogelijk te maken.

Onze websites worden allemaal ontwikkeld in WordPress, Made I.T. is daarom het bedrijf bij uitstek die je moet aanschrijven wanneer je een WordPress website wil laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in dit framework en zorgen zo dat je website jaren kan mee gaan met maar een eenmalige investering. Je kan indien gewenst achteraf alles zelf verder up-to-date houden en je bent niet afhankelijk van ons om je website uit te breiden of te laten uitbreiden.

Je website laten maken in 10 stappen.

1

Stap 1: Concept uitwerken

Samen in een kick-off meeting bepalen we de doelen van je website. We gaan dieper in op de noden van je doelgroep overlopen alle facetten van je nieuwe website. Met al de info die we hier vergaren kunnen we verder met het maken van je website.

2

Stap 2: Webdesign uitwerken

Het design team van Made I.T. gaat aan de slag met de nodige input. We houden rekening met je voorkeuren maar gaan natuurlijk vooral voor een duidelijke, handige en goede websites. In het design proces bekijken we meteen waar de nodige CTAs verwerkt moeten worden.

3

Stap 3: SEO & Marketing/Social Media strategie bepalen

Wanneer het design team bezig is met het design gaan we ondertussen ook al de SEO en eventuele marketing en/of social media strategie uitwerken. Voor de SEO strategie is zeer belangrijk om opvoorhand vast te leggen. Zo weten onze copywriters waar de teksten over geschreven moeten worden zodat je website het beste resultaat in Google kan halen.

4

Stap 4: Schrijven van teksten

Alle teksten worden door ons geschreven, wel vragen we natuurlijk input van jou. Zo moet jij de teksten niet zelf schrijven en laten we dat over aan de echte taal specialisten. De teksten zijn voor de SEO zeer belangrijk daarom dat we dit niet aan jou vragen. Als je het echt toch zelf wil doen kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

5

Stap 5: Design en teksten omvormen naar een echte website

Eens het design en teksten klaar zijn laten we dit keuren door jou. Zo kan je steeds bijsturen wat je anders zou willen. Natuurlijk bekijken we dat steeds of dit niet ten koste gaat van de SEO of het gebruiksgemak. Alle websites worden ontwikkeld in WordPress zo kan je website achteraf verder uitgebouwd worden.

6

Stap 6: Testen en optimaliseren

Eens de website ontwikkeld is wordt deze grondig gecontroleerd en getest. Het testen gebeurd op verschillende toestellen zo weten we zeker dat je website werkt op smartphones, tablets, laptops en computers. Zelf mag je ook helemaal los gaan in je website zodat we samen de website nog kunnen verbeteren.

7

Stap 7: Live! 🚀

Je website kan eindelijk live. We zorgen er voor dat Google je website zo snel mogelijk oppikt, natuurlijk hebben we dit niet volledig in de hand en is het vooral Google die ons goede werk moet oppikken. We zorgen ook voor wat aandacht op Social Media.

8

Stap 8: SEO Boost

Gedurende enkele weken gaan we actief aan de slag om je website op SEO gebied een extra boost te geven. Via o.a. een linkbuilding traject gaan we de autoriteit van je website proberen verhogen.

9

Stap 9: SEO & website opvolgen en bijsturen

Gedurende de daar opvolgende maanden volgen we je website op, we zorgen voor de nodige rapportage zodat jij weet hoe de website er voorstaat.

10

Stap 10: Onderhoud van je website

Jij bent sterk in jou vakgebied, wij in dat van ons. Eens je website online zorgen we er voor dat je website steeds up-to-date blijft. Op die manier blijft je website technisch up-to-date en kan je jaren gebruik maken van je website.

Website laten maken, daar hoort webhosting bij!

Een website kan niet zonder goede webhosting. Wij hebben verschillende webhosting services getest maar geen enkele voldeed aan de kwaliteit die we vooropstelde. Daarom hebben we zelf een webhosting bedrijf opgestart. Hier door kunnen we achteraf je website zeer eenvoudig opvolgen als er een probleem zou voordoen kunnen we meteen uitzoeken waar het probleem zich bevind en dit oplossen. Alles wordt door ons zelf uitgevoerd. Onze super snelle servers die in België staan zorgen er voor dat we zeer snelle internet verbindingen hebben met je klanten.

Enkele recente websites ontwikkeld door Made I.T.: