Webdesign Offerte aanvragen

Website laten maken

Wil jij een website laten maken? Made I.T. zorgt voor de perfecte website voor jouw onderneming:

  • Meer bezoekers
  • Meer offerte-aanvragen
  • Meer omzet
WordPress Onderhoud

Een professionele website laten maken, gebouwd voor de toekomst!

Websites die we bij Made I.T. bouwen zijn bedoeld om levenslang mee te gaan. Achteraf kan je via een handig CMS dat door 30% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt je website beheren. Op de software krijg je tevens levenslang gratis updates. Zo zal je websites steeds up-to-date blijven en worden uitgebreid met de nieuwste technieken. Nooit nog een verouderde website!

Laat je website groeien (je omzet ook!)

Onze websites zijn speciaal ontwikkeld om te groeien. Door onze marketing kennis kunnen we je website tijdens de lancering een vliegende start laten maken!

Ook voor en na de lancering van je website investeren we voldoende tijd en middelen om je website een SEO boost te geven. Zo zal je website sneller en beter scoren in Google waardoor je nog meer bezoekers zal hebben op je website.

Facebook totaal bereik

Waarom je website laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van websites. Door onze ervaring weten we wat een goede websites nodig heeft. Een goede website moet niet perse mooi zijn, een goede website moet goed vindbaar zijn en goed bruikbaar. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je contactformulier, offerte aanvraag formulier of een product kunnen kopen in je website. Je website moet dus goed vindbaar zijn in Google. Een mooie website moet helpt natuurlijk wel bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de websites scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle vlakken maar vooral op SEO en gebruiksvriendelijkheid.

Enkele websites ontwikkeld door Made I.T.: