Webdesign & Web development

Webdesign & Web development

Gepassioneerd bezig met Webdesign & development

WordPress

wordpress.com

WordPress is het meest gebruikte CMS systemen. WordPress is een gratis systeem dat gebruikt wordt om een volledige website te bouwen. Door gratis of betalende plugins toe te voegen aan de WP-installatie kan de website uitgebreid te worden.

Made I.T. is een expert in het ontwikkelen en onderhouden van websites gebouwd met dit Content Management Systeem (CMS). Het is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast bevat WordPress veel templates en plugins waardoor we hier de meeste website, blogs of webshops mee kunnen bouwen. In WordPress kunnen we voor elk budget een website ontwikkelen.

Laravel

Laravel logo

Laravel is één van de beste en meest gebruikte PHP frameworks. Bij Made I.T. gebruikt het Laravel framework vooral bij complexere websites. Laravel heeft een zeer uitgebreide basis, zo zit er standaard routing, database migrations, console, jobs, policies en nog veel meer in. Dit zijn verschillende tools die we bij Made I.T. gebruiken om een web platform op maat te maken en gebruiksvriendelijk en veilig te bouwen.

Love beautiful code? We do too.

WordPress

De meeste websites die we ontwikkelen maken we in WordPress. WordPress is een eenvoudig CMS en wordt door miljoenen websites gebruikt. Hierdoor bestaan er al heel veel kant en klare modules zoals templates en plug-ins. Dit zorgt er voor dat we het webdesign en web development proces versimpelen, versnellen en dus goedkoper leveren.

Waarom WordPress?

Er zijn honderden CMSen (Content Managment System) beschikbaar met elk hun eigen plus- en minpunten. Enkele voordelen van WordPress zijn bijvoorbeeld dat het zeer gebruiksvriendelijk is, dat het makkelijk uit te breiden is en dat het een zeer grote community bevat. Meer dan 25% van alle websites is gebouwd in WordPress. Daardoor zijn vragen over dit systeem zeer snel opgelost. Maar het groot aantal gebruikers is tegelijkertijd ook een minpunt. WordPress trekt hierdoor ook de aandacht van hackers. Maar dankzij onze ervaring en (mogelijkheden) weten we exact hoe we met dit systeem moeten werken.

Made I.T. kan u begeleiden in het proces van WordPress zodat u van uw website kan genieten zonder enige problemen. Daarnaast beschikken we ook over diverse manieren om uw website zo goed mogelijk te beschermen.

Wat kan Made I.T. aanbieden met WordPress

Made I.T. gebruikt WordPress voor het ontwikkelen van blogs, webshops, bedrijfswebsites, portfolio’s, … We ontwerpen en ontwikkelen een webdesign, daarnaast maken we ook op maat gemaakte plug-ins.

Voor WordPress bestaan er zeer veel budget vriendelijke thema’s om je website goedkoop te bouwen. Uit ervaring hebben we ondervonden dat dit niet altijd de beste oplossing is op lange termijn. Daarom hebben we bij Made I.T. ons eigen thema gebouwd waar wij jouw website volledig op maat kunnen in opbouwen. Hier door geniet je van levens lang gratis support op het gebruikte thema. Regelmatig breiden we dit uit met extra functionaliteit. Je website zal dus steeds bijblijven bij de nieuwste trends!

Heb je al een website? Maar wil je deze verder uitbreiden? Er bestaan al heel veel plug-ins en de kans is groot dat de plug-in die je zoekt al bestaat.

Kan je de plug-in toch niet vinden? Of heb je één die net niet aan al je eisen voldoet? Dan ontwikkelen wij voor jou een op maat gemaakte plug-in! We kunnen ook de bestaande plug-in aanpassen.

wordpress.org

Enkele WordPress websites gemaakt door Made I.T.

Laravel

Wanneer we websites ontwikkelen die heel wat meer moeten kunnen dan een normale website. Dan gaat onze voorkeur uit naar het Laravel platform. Met dit platform kunnen we heel specifieke en web gebaseerde website en webtoepassingen bouwen.

Laravel is één van de grootst PHP frameworks die er op dit moment zijn. Laravel heeft zijn bekendheid te danken aan hun eenvoudigheid en duidelijkheid. Dat is wat we zelf ook graag terug zien in onze websites.

Door de uitgebreide toolset kunnen we eenvoudig websites volledig custom bouwen. Om je website sneller te kunnen bouwen hebben we onze eigen generator tool geschreven. Door het repetitieve deel van de website te laten genereren besparen we veel tijd waar door we Laravel websites zeker 25% goedkoper kunnen bouwen dan concurenten.

sinds 2018 is er ook een officieel Laravel certificaat. Iedereen die mee werkt aan een opdracht die wordt uitgevoerd door Made I.T. moet zo’n certificaat hebben. Zo kunnen we garanderen dat jouw web toepassing goed gebouwd wordt.

Laravel logo

Websites ontwikkeld door Made I.T. in Laravel