WordPress Onderhoud

Je website onderhouden kost tijd en geld, en soms een hoop kopzorgen.
Wij helpen je en nemen de taak van je over!

Monitoring

WordPress is zeer populair, dit trekt hackers aan. We monitoren alle mogelijke aanvallen, blokkeren de hackers en controleren of je webiste nog online is en helemaal werkt.

Meer info

Onderhoud, updates en meer

Dagelijks moet je met je website bezig zijn, updates installeren, je formulieren controleren, de snelheid van je website oppijl houden, enz. Dit kost heel wat tijd, wij zorgen er voor dat je die tijd kan besteden in je eigen bedrijf.

Meer info

Support

Door ons onderhoud systeem moet je nog amper tijd in je website steken, daardoor kan jij je richten op wat echt belangrijk is. Heb je vragen over je website. Bijvoorbeeld, Hoe je zaken moet aanpassen? Hoe je de afbeelding het best toevoegd aan je website? Stel je vraag aan onze WordPress expert!

Meer info

Hoe onderhouden wij je website?

Door deze WordPress onderhoud dienst controleren we je volledige website. Door onze zelf ontwikkelde software kunnen we je website live volgen en bijsturen waar nodig. Veel van deze zaken gebeurt volledig automatisch daarom kunnen we ook een lage prijs voor je onderhoud garanderen.

Uptime & Resource monitoring

Het monitoren van de uptime & resources gebeurt volledig automatisch. Elke x aantal minuten controleren we je website. Is je website nog online? Is je website nog snel bereikbaar? Is er optimalisatie nodig? Is je schijfruimte bijna opgebruikt? Als één van deze vragen negatief beantwoord worden door ons systeem gaat automatisch een actie door ons gebeuren. Bij problemen wordt één van onze WordPress experts opgeroepen om je website te controleren en te onderzoeken wat er juist fout gaat. Zodra de oorzaak gevonden is gaan we dit oplossen in dien nodig nemen we contact met je op.

Test omgeving

Als we iets moeten uitvoeren op je website (bijvoorbeeld optimalisaties voor snelheidsverbeteringen) doen we dit steeds eerst op een test omgeving. Deze omgeving is een kopie van je website en draait op één van onze servers. Op deze website voeren we constant verschillende testen uit om je website beter te kunnen maken.

Installeren van updates

Het op tijd updaten van je WordPress Core, thema’s en plug-ins is zeer belangrijk. Ons systeem houdt constant in de gaten of een plug-in van je website een nieuwe update heeft ontvangen. Zodra er een update beschikbaar is zal die uitgevoerd worden op de test omgeving. Zien we dat je website nog volledig werkt? Dan zullen we de update ook uitrollen op je live website. Natuurlijk houden we rekening met je bezoekers, we zoeken een moment uit wanneer je website het minst actief is. Zo heb jij en je bezoekers zo weinig mogelijk last van een maintenance downtime.

Extra Back-ups

Als wij het nodig vinden om een back-up te maken van je website dan doen we doet. Voor het uitvoeren van updates is het aangeraden om een back-up te nemen voor het geval dat het toch misloopt. Ook al testen we updates uitvoerig er kan altijd wel iets fout gaan. Als er geen back-up genomen dient te worden zullen we toch op regelmatige basis een back-up van je website nemen. Deze back-up wordt steeds geëncrypteerd en opgeslagen in een ander datacenter dan waar je website draait. We houden je back-up veilig bij op één van onze beveiligde servers.

Installatie van extra plug-ins & Thema’s

Wil je extra functionaliteit toevoegen op je website? In enkele gevallen zullen we je hierbij helpen (afhankelijk van het gekozen pakket). Wil je bijvoorbeeld WooCommerce toevoegen aan je website, dan is dat geen enkel probleem wij helpen je waar nodig. (Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden, dit wordt steeds op voorhand besproken.)

Fouten oplossen in plug-ins en thema’s

Wil je een thema of plug-in gebruiken maar werkt deze om één of andere reden niet? In sommige gevallen lossen we dit voor je op. Er is niets vervelender dan een plug-in die niet kan samenwerken met een andere plug-in. Net zijn dit enkel de enige plug-ins die doen wat jij nodig hebt. Onze WordPress experts zoeken het probleem en lossen dit voor je op.

Beveiligingscontrole & optimalisatie

Beveiliging van je gegevens en die van je klanten is noodzakelijk. Door de steeds strenger wordende wetten zal het niet lang meer duren voor er boetes worden uitgedeeld aan bedrijven die hun beveiliging niet in orde hebben. Wij controleren constant alle hack pogingen en optimaliseren je website voortdurend indoen nodig.

Snelheidsoptimalisatie

De snelheid van je website is het belangrijkste van je hele website. Een website die te lang laad is al dicht geklikt voor dat de gebruiker je mooie design heeft willen bekijken. Zorg er dus voor dat je jouw klanten niet irriteert met een traag ladende website. Door onze monitoringsysteem controleren we de laadtijd van je website en voeren we aanpassingen door als je website trager wordt.

Support

Goede support leveren vinden we belangrijk. Klanten kunnen ons bereiken waar en wanneer ze willen. Bij ons kan je terecht bij al je WordPress/Website vragen. En doen steeds ons best om je problemen op te lossen en je verder te helpen bij vragen of opmerkingen.

Kennisbank en Tips

Door de vragen die we de afgelopen jaren hebben ontvangen hebben we een hele reeks aan tutorials en tips verzameld die voor iedereen handig kunnen zijn. Deze kennisbank en tips zijn gratis beschikbaar voor al onze klanten.

Registreren je gratis! Je ontvangt meteen enkele tips en we helpen je website klaar maken voor ons eerste onderhoud.