Online marketing

Als IT-bedrijf uit Geel zijn we gespecialiseerd in online marketing. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw online aanwezigheid te optimaliseren en ervoor te zorgen dat uw bedrijf gevonden wordt door de juiste doelgroep.

We bieden een geïntegreerde online marketingstrategie die is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Onze ervaren specialisten kunnen u helpen bij elk aspect van online marketing, van zoekmachineoptimalisatie en SEA tot contentmarketing en sociale media.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw online aanwezigheid te versterken.

Zoekmachineoptimalisatie

Bij Made I.T. weten we dat zoekmachineoptimalisatie (SEO) essentieel is voor het genereren van organisch verkeer naar uw website. Onze SEO-specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.

We beginnen met een grondig zoekwoordonderzoek om te begrijpen welke termen uw doelgroep gebruikt bij het zoeken naar uw producten of diensten. Vervolgens optimaliseren we uw website-inhoud, technische aspecten en linkprofiel om uw ranking in de zoekresultaten te verbeteren.

Laat ons u helpen uw website te optimaliseren voor zoekmachines en meer organisch verkeer te genereren.

Betaalde zoekadvertenties (SEA)

Made I.T. kan u helpen bij het opzetten en beheren van effectieve betaalde zoekadvertenties (SEA) om uw doelgroep te bereiken. Onze SEA-specialisten hebben uitgebreide ervaring met Google Ads en andere advertentieplatforms en weten hoe ze uw budget zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

We beginnen met het uitvoeren van een grondig zoekwoordonderzoek en het instellen van uw biedstrategieën en advertentie-indelingen. Vervolgens monitoren we uw campagne en passen we deze aan waar nodig om de beste resultaten te behalen.

Neem contact op met Made I.T. voor hulp bij uw SEA-campagne en het bereiken van uw doelgroep via betaalde zoekadvertenties.

Contentmarketing

Als ervaren contentmarketeers bij Made I.T. weten we hoe belangrijk het is om boeiende en effectieve content te creëren om uw doelgroep te bereiken en te converteren. We kunnen u helpen bij het maken van verschillende soorten content, zoals blogs, infographics en video’s, en zorgen ervoor dat deze inhoud aansluit bij uw merk en doelen.

We beginnen met het onderzoeken van uw doelgroep en het identificeren van de soorten content die het beste werken voor uw bedrijf en industrie. Vervolgens creëren we de content en zorgen we voor de juiste distributie en promotie om maximale impact te bereiken.

Social media marketing

Bij Made I.T. begrijpen we hoe belangrijk sociale media marketing kan zijn voor uw bedrijf. Onze sociale media specialisten kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van uw sociale media accounts en het creëren van boeiende content die uw doelgroep aanspreekt.

We beginnen met het identificeren van de beste sociale media platforms voor uw bedrijf en het ontwikkelen van een strategie om uw publiek te betrekken. Vervolgens creëren we content die aansluit bij uw merk en doelstellingen en monitoren we uw sociale media accounts om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw aanwezigheid op sociale media haalt.

E-mailmarketing

E-mailmarketing kan een krachtige manier zijn om uw doelgroep te bereiken en te converteren. Bij Made I.T. kunnen we u helpen bij het ontwikkelen van effectieve e-mailmarketingcampagnes die aansluiten bij uw merk en doelstellingen.

We beginnen met het identificeren van de doelgroep voor uw campagne en het ontwikkelen van een strategie om uw boodschap over te brengen. Vervolgens ontwerpen en creëren we boeiende e-mailinhoud en zorgen we voor de juiste distributie en monitoring om de prestaties van uw campagne te optimaliseren.

Neem contact met ons op voor hulp bij uw e-mailmarketing en het effectief bereiken van uw doelgroep via e-mail.

Analyse en rapportage

Bij Made I.T. zijn we toegewijd aan het optimaliseren van uw online marketingstrategieën en het maximaliseren van uw resultaten. Onze analyse- en rapportagespecialisten kunnen u helpen bij het verzamelen van de juiste gegevens en het interpreteren van de resultaten om uw strategieën te optimaliseren.

We bieden regelmatige rapportage en analyse van uw online marketingactiviteiten, inclusief statistieken over verkeer, conversies en ROI. We gebruiken deze gegevens om uw strategieën aan te passen en te verbeteren en u te helpen uw doelen te bereiken.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze analyse- en rapportagediensten en hoe we u kunnen helpen uw online marketingactiviteiten te optimaliseren.