Website laten maken

Website laten maken Geel

Wil jij een website laten maken in Geel, de perfecte website voor jouw onderneming:

  • Meer bezoekers
  • Meer offerte-aanvragen
  • Meer omzet

Made I.T. Ontwikkeld websites van A-Z.

Ben jij uit de buurt van Geel en wil je door Made I.T. een website laten maken? Dat is een verstandige keuze. Bij Made I.T. werken we samen jou je website uit. Eerst werken we aan het concept en de doelen van je website. Daarna ontwerpen we een uniek passend design, wij zorgen voor de inhoud, uitvoering en achteraf voor het onderhoud. Indien gewenst helpen we je bij je Social Media en/of online marketing.

Website laten maken

Een professionele website laten maken, gebouwd voor de toekomst!

Websites die we bij Made I.T. bouwen zijn bedoeld om levenslang mee te gaan. Achteraf kan je via een handig CMS – dat door 30% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt – je website beheren. Op de software krijg je tevens levenslang gratis updates. Zo zal je websites steeds up-to-date blijven en worden uitgebreid met de nieuwste technieken. Nooit nog een verouderde website!

Laat je website groeien (je omzet ook!)

Onze websites zijn speciaal ontwikkeld om te groeien. Door onze marketing kennis kunnen we je website tijdens de lancering een vliegende start laten maken!

Ook voor en na de lancering van je website investeren we voldoende tijd en middelen om je website een SEO boost te geven. Zo zal je website sneller en beter scoren in Google waardoor je nog meer bezoekers zal hebben op je website.

Facebook totaal bereik
Google Search Console SEO resultaat

Wij denken aan je SEO

Wanneer je een website wil laat maken is het vindbaar zijn van je website zeer belangrijk. Daar werken we heel hard aan en zit meteen in de basis van elke website. SEO of het optimaliseren van websites voor een beter vindbaarheid in Google is zeer belangrijk voor ons. Wij gaan daarom ook enkele stappen verder dan andere webbureau’s, zo werken we altijd aan het technische aspect, het inhoudelijke aspect en het offsite aspect. Zo boeken we veel sneller veel betere resultaten.

SEO werkt vooral op lange termijn, het duurt iets langer voor dat de resultaten zichtbaar zijn. Maar eens een goede positie behaald behoud je deze vaak zonder al te veel wijzigingen nog te moeten doen. Wij zorgen voor de nodige opvolging en eventuele bijsturing indien nodig.

Qua SEO werken wij vooral op 3 technieken: technische SEO, inhoud van de website en off-site SEO. Via deze 3 technieken halen we zo veel mogelijk uit je website om zo hoog mogelijk te ranken.

Waarom je website in Geel laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van websites. Door onze ervaring weten we wat een goede websites nodig heeft. Een goede website moet naast mooi en modern zijn ook eenvoudig bruikbaar en goed vindbaar in zijn Google. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je contactformulier, offerte aanvraag formulier of een product kunnen kopen in je website. Je website moet dus goed vindbaar zijn in Google. Een mooie website helpt bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de websites scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle vlakken maar vooral op SEO en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk doen we ons uiterste best om de website zo mooi mogelijk te maken.

Onze websites worden allemaal ontwikkeld on WordPress, Made I.T. is daarom het bedrijf bij uitstek die je moet aanschrijven wanneer je een WordPress website wil laten maken in Geel. Wij zijn gespecialiseerd in dit framework en zorgen zo dat je website jaren kan mee gaan met maar een eenmalige investering. Je kan indien gewenst achteraf alles zelf verder up-to-date houden en je bent niet afhankelijk van ons om je website uit te breiden of te laten uitbreiden.

Je website laten maken in 10 stappen.

1

Stap 1: Concept uitwerken

Samen in een kick-off meeting bepalen we de doelen van je website. We gaan dieper in op de noden van je doelgroep overlopen alle facetten van je nieuwe website. Met al de info die we hier vergaren kunnen we verder met het maken van je website.

2

Stap 2: Webdesign uitwerken

Het design team van Made I.T. gaat aan de slag met de nodige input. We houden rekening met je voorkeuren maar gaan natuurlijk vooral voor een duidelijke, handige en goede websites. In het design proces bekijken we meteen waar de nodige CTAs verwerkt moeten worden.

3

Stap 3: SEO & Marketing/Social Media strategie bepalen

Wanneer het design team bezig is met het design gaan we ondertussen ook al de SEO en eventuele marketing en/of social media strategie uitwerken. Voor de SEO strategie is zeer belangrijk om opvoorhand vast te leggen. Zo weten onze copywriters waar de teksten over geschreven moeten worden zodat je website het beste resultaat in Google kan halen.

4

Stap 4: Schrijven van teksten

Alle teksten worden door ons geschreven, wel vragen we natuurlijk input van jou. Zo moet jij de teksten niet zelf schrijven en laten we dat over aan de echte taal specialisten. De teksten zijn voor de SEO zeer belangrijk daarom dat we dit niet aan jou vragen. Als je het echt toch zelf wil doen kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

5

Stap 5: Design en teksten omvormen naar een echte website

Eens het design en teksten klaar zijn laten we dit keuren door jou. Zo kan je steeds bijsturen wat je anders zou willen. Natuurlijk bekijken we dat steeds of dit niet ten koste gaat van de SEO of het gebruiksgemak. Alle websites worden ontwikkeld in WordPress zo kan je website achteraf verder uitgebouwd worden.

6

Stap 6: Testen en optimaliseren

Eens de website ontwikkeld is wordt deze grondig gecontroleerd en getest. Het testen gebeurd op verschillende toestellen zo weten we zeker dat je website werkt op smartphones, tablets, laptops en computers. Zelf mag je ook helemaal los gaan in je website zodat we samen de website nog kunnen verbeteren.

7

Stap 7: Live! 🚀

Je website kan eindelijk live. We zorgen er voor dat Google je website zo snel mogelijk oppikt, natuurlijk hebben we dit niet volledig in de hand en is het vooral Google die ons goede werk moet oppikken. We zorgen ook voor wat aandacht op Social Media.

8

Stap 8: SEO Boost

Gedurende enkele weken gaan we actief aan de slag om je website op SEO gebied een extra boost te geven. Via o.a. een linkbuilding traject gaan we de autoriteit van je website proberen verhogen.

9

Stap 9: SEO & website opvolgen en bijsturen

Gedurende de daar opvolgende maanden volgen we je website op, we zorgen voor de nodige rapportage zodat jij weet hoe de website er voorstaat.

10

Stap 10: Onderhoud van je website

Jij bent sterk in jou vakgebied, wij in dat van ons. Eens je website online zorgen we er voor dat je website steeds up-to-date blijft. Op die manier blijft je website technisch up-to-date en kan je jaren gebruik maken van je website.

Website laten maken in Geel, daar hoort webhosting bij!

Een website kan niet zonder goede webhosting. Wij hebben verschillende webhosting services getest maar geen enkele voldeed aan de kwaliteit die we vooropstelde. Daarom hebben we zelf een webhosting bedrijf opgestart. Hier door kunnen we achteraf je website zeer eenvoudig opvolgen als er een probleem zou voordoen kunnen we meteen uitzoeken waar het probleem zich bevind en dit oplossen. Alles wordt door ons zelf uitgevoerd. Onze super snelle servers die in België staan zorgen er voor dat we zeer snelle internet verbindingen hebben met je klanten.

Wat kost een website laten maken in Geel?

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Bij Made I.T. maken we steeds een aangepast offerte naar jou noden, zo garanderen we onze juiste en beste prijs. Door onze uitstekende kwaliteit van websites en SEO strategie is de investering snel terug verdient. Ook zorgen we er voor dat website zeer lang mee gaan.

Enkele websites ontwikkeld door Made I.T.: