Hardware

De juiste hardware zoals computers, laptops, servers maar ook schermen en andere toebehoren is onmisbaar in de huidige digitale samenleving.

Bij Made I.T. bieden we standaard en oplossingen op maat aan. Zo kan het zijn dat je specifieke software gebruikt waar specifieke hardware voor nodig is. Daar kunnen wij je bij helpen.

hardware en computers voor bedrijven

Digitale werkplek

Een goede werkplek omgeving is essentieel voor een succesvol bedrijf. Het is belangrijk dat medewerkers beschikken over de juiste tools en technologieën om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Dat is waar Made I.T. de ideale partner is. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke werkplek, of het nu gaat om een kleine onderneming of een grote organisatie.

Onze expertise in IT-oplossingen zorgt ervoor dat we altijd de nieuwste en meest geavanceerde technologieën kunnen bieden, aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Wij bieden niet alleen de hardware en software die nodig is, maar ook ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de systemen altijd goed functioneren.

Bij Made I.T. begrijpen we dat elke organisatie anders is en daarom bieden we oplossingen op maat, die volledig zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Onze oplossingen zijn niet alleen flexibel, maar ook schaalbaar, zodat ze mee kunnen groeien met het bedrijf en altijd aan de behoeften blijven voldoen.

digitale werkplek voor personeel
servers laten beheren

Server beheer

Heeft je onderneming nood aan extra verwerking door software of data opslag. Dan zijn servers een ideale oplossing. Servers kunnen ingezet worden voor allerhande doelen, het intern beheren van CRM of communicatie systemen, het opslaan en verspreiden van documenten of informatie. Of specifieke software toepassingen zoals webhosting.

Een goed server hardware beheer is essentieel om downtime te voorkomen, beveiligingsrisico’s te minimaliseren en optimale prestaties van de servers te garanderen. Dit kan door monitoring opgevolgd en bijgestuurd worden.

Bij Made I.T. kunnen we zorgen voor de hardware, installatie, monitoring en beheer van je servers. Dit zowel op jouw kantoor, of in één van onze partner datacenters.

Wij bieden zowel managed als un-managed oplossingen aan. Is een dedicated server voor jou niet nodig? Dan hebben we ook cloud oplossingen die mooi meeschalen wanneer nodig.

Netwerk, internet en wifi

Een stabiel en betrouwbaar netwerk, internet en wifi zijn van cruciaal belang voor elke moderne onderneming. Een snelle en veilige internetverbinding maakt het mogelijk om efficiënt te communiceren, te werken en gegevens te delen. Bovendien is een draadloos netwerk en wifi essentieel voor medewerkers die op verschillende locaties werken of die met meerdere apparaten tegelijk werken.

Bij Made I.T. kunnen we je beveiligde oplossingen aanbieden, zo verlaag je aanzienlijk de kans op eventuele hacking door cyberaanvallen.

Made IT - Netwerk beheer
cloud omgeving voor bedrijven

Cloud omgeving

Heb je (nog) geen nood aan dedicated hardware? Of wil je meer flexibiliteit door je infrastructuur eenvoudig te kunnen up of down scalen? Dan zijn onze cloud oplossingen een interessante oplossing voor jou.

Via onze cloud oplossing bieden we je de mogelijkheid om elk detail van je virtuele omgeving te bepalen. Heb je meer geheugen nodig? Geen probleem!