SEO, verbeter je vindbaarheid

Jouw website beter vindbaar maken?

Zoekmachines zoals Google en Bing zijn de plaatsen waar je klanten starten met hun zoektocht naar een passende partner zoals jij. Je vindbaarheid in zoekmachines kan verbeterd worden door SEO. Daar zijn we bij Made I.T. sterk in! Bij websites die we bouwen is SEO één van de eerste zaken waar we rekening mee houden bij het bouwen van websites. Maar ook op bestaande websites kunnen we onze technieken gebruiken om je vindbaarheid te verbeteren.

On-page SEO

On-page SEO is de start van een goede SEO strategie. Zoekmachines moeten weten waarover je website gaat. Goed geschreven teksten zijn daar van uiterst belangrijk, maar ook het gebruik van afbeeldingen, interne link plaatsing en het schrijven van blogs kan een positieve invloed hebben, als het juist gebeurd.

Technische SEO

Technical SEO is een zeer belangrijke factor welke veel bedrijven vergeten. Zoekmachines het zo makkelijk mogelijk maken om je website te bezoeken, scannen en interpreteren is de eerste stap. Daarna gaan we aan de slag om de inhoud van je website of informatie op een zo gestructureerde manier indexeerbaar te maken.

Off-page SEO

Wanneer de website qua tekst en structuur in orde is dan kunnen we met onze Off-page SEO het verschil maken. Door de autoriteit te verhogen van je website door o.a. linkbuilding zorgen we er voor dat zoekmachines nog sneller en beter je pagina’s opnemen. Zo zien we steeds goede resultaten op lange termijn.

SEO en marketing

SEO en marketing zijn 2 zaken die hand in hand gaan. Zo is SEO een lange termijn strategie, via SEO zien we niet vaak binnen enkele dagen grote resultaten die we wel met marketing kunnen behalen. Daarom werken we indien nodig een marketing strategie uit om snel resultaten te behalen waarbij we met SEO op de lange termijn werken om zo de sales naar een hoger niveau te tillen.