Cybersecurity

Cybersecurity is een van de belangrijkste uitdagingen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd. De digitale wereld biedt bedrijven enorme voordelen, maar het brengt ook risico’s met zich mee. De dreiging van cyberaanvallen neemt voortdurend toe en het is daarom essentieel om uw IT-infrastructuur en gegevens te beschermen tegen deze bedreigingen.

Bij Made I.T. hebben we daarom enkele oplossingen uitgewerkt die we bij zowel kleine als grote ondernemingen kunnen implementeren.

cybersecurity voor bedrijven

Totaal cybersecurity oplossing

Een totaal oplossing van cybersecurity omvat aspecten zoals risicobeheer, toegangscontrole, netwerkbeveiliging, identiteits- en toegangsbeheer, malwarepreventie en detectie, gegevensbescherming, incidentrespons en beveiligingsbewustzijnstraining voor medewerkers.

Het is belangrijk om een ​​partner te hebben die niet alleen de nodige technische expertise heeft, maar die ook in staat is om uw unieke bedrijfsomgeving te begrijpen en een oplossing op maat te bieden. Een totaal oplossing van cybersecurity kan uw organisatie beschermen tegen dreigingen en aanvallen en zorgen voor naleving van wettelijke vereisten.

totale cyberoplossing voor lokale bedrijven

Endpoint protection

Onder endpoint protection gaan we computers, laptops of andere toestellen beveiligen. Dit zijn de clients waar de grootste bedreigingen zich voordoen. Door een goede beveiliging op toestel niveau zorgen we dat bij bedreigingen de nodige acties worden ondernomen.

Endpoint beveiliging voor bedrijven.

Netwerk beveiliging

Een belangrijk niveau is het beschermen van je netwerk omgeving, door een goed beschermt netwerk voorkom je de verdere verspreiding na een incident. Ook kan door gebruik te maken van o.a. firewalls en intelligente monitoring systemen bedreiging vroegtijdig worden opgespoord en geblokkeerd.

Netwerk beveiliging

Mail beveiliging

De meeste cyberaanvallen gebeuren via e-mail. Door geavanceerde technologie kunnen we mails beter scannen op mallware en zo tijdig ingrijpen.

mail beveiliging voor bedrijven