Wil jij een webshop laten maken?

Als je op zoek bent naar een manier om uw producten online te verkopen, dan is het laten maken van een webshop de perfecte oplossing. Made I.T. is gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte webshops die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. We werken nauw samen met onze klanten om een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop te creëren die jouw merk en producten perfect weergeeft.

Onze deskundige designers en ontwikkelaars zorgen ervoor dat je webshop een naadloze gebruikerservaring biedt, waardoor jouw klanten gemakkelijk kunnen navigeren, producten kunnen vinden en kopen. We bieden ook uitgebreide e-commerce functionaliteit, zoals betalingsverwerking en voorraadbeheer, om ervoor te zorgen dat uw webshop moeiteloos en efficiënt werkt. Neem vandaag nog contact met ons op om je ideeën te bespreken en je online verkoop te laten groeien met een op maat gemaakte webshop.

Eenvoudig in beheer, uitgebreid in functionaliteit.

Webshops die we bij Made I.T. bouwen zijn bedoeld om levenslang mee te gaan. Achteraf kan je via een handig CMS dat door 30% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt je webshop beheren. Op de software krijg je tevens levenslang gratis updates. Zo zal je jouw webshop steeds up-to-date kunnen houden en worden uitgebreid met de nieuwste technieken. Nooit nog een verouderde website!

Als Made I.T. jouw website bouwt dan denken we ook aan alle gebruikers, maar echt aan IEDEREEN. Zo zijn onze webshops zo veel als mogelijk compliant met anysurfer richtlijnen en WCAG 2.1. Zo kunnen ook mensen die hulp middelen nodig hebben om websites te gebruiken je website zeer eenvoudig gebruiken.

Daarnaast hebben we ook aan jou gedacht, via het handige CMS kan je zelf eenvoudig producten en orders beheren. Dat met een zeer uitgebreid aanbod aan functionaliteit.

Eenvoudige of uitgebreide website laten bouwen?

Webshops gebouwd door Made I.T. zijn qua basis eenvoudig maar bevatten standaard alle mogelijkheden om online betalingen te ontvangen, product variaties, kortingen, kortingscodes, verzendkosten berekening en veel meer. Daarnaast is de webshop eenvoudig uitbreidbaar met allerhande modules. Zo kan je automatisch verzendlabels aanmaken bij Bpost of andere pakjes bezorgers.

Wil je nog een stap verder? Dan kunnen we je CRM systeem of systemen van je leveranciers automatisch koppelen zodat prijzen, voorraad en bestellingen automatisch worden doorgestuurd naar de juiste partners. Zo kan jouw website volledig op automatische piloot verkopen.

Waarom je webshop laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van webshops. Door onze ervaring weten we wat een goede webshop nodig heeft. Een goede webshop moet goed vindbaar, bruikbaar en koppelbaar zijn met je marketing kanalen. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je producten, winkelmandje en afreken pagina maar ook je contactformulier, offerte aanvraag formulier of andere belangrijke informatie. Je webshop moet door alle marketing kanalen aangestuurd kunnen worden en ook goed vindbaar zijn in Google. Een mooie webshop helpt natuurlijk bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de webshops scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle vlakken maar vooral op SEO en gebruiksvriendelijkheid.

Onze webshops worden allemaal ontwikkeld in WordPress i.s.m. WooCommerce, Made I.T. is daarom het bedrijf bij uitstek die je moet aanschrijven wanneer je een WordPress met WooCommerce webshop wil laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in dit framework en zorgen zo dat je website jaren kan mee gaan met maar een eenmalige investering. Je kan indien gewenst achteraf alles zelf verder up-to-date houden en je bent niet afhankelijk van ons om je website uit te breiden of te laten uitbreiden.

Meer bezoekers

Onze op maat gemaakte websites trekken meer verkeer aan, zodat jouw online aanwezigheid optimaal wordt benut.

Meer verkoop

Verhoog je verkoop met een opvallende website die klanten aantrekt en vasthoudt. Bij Made I.T. bouwen we website die de conversies stimuleren, waardoor je meer verkoopt en jouw bedrijf groeit.

Meer opbrengst

Onze strategieën zorgen voor meer leads, conversies en uiteindelijk een aanzienlijk verhoogde opbrengst voor jouw bedrijf.

Je webshop laten maken in 10 stappen.

1

Stap 1: Concept uitwerken

Samen bepalen we de doelen van je website. We gaan dieper in op de noden van je doelgroep overlopen alle facetten van je nieuwe website. Met al de info die we hier vergaren kunnen we verder met het maken van je website.

2

Stap 2: Webdesign uitwerken

Het design team van Made I.T. gaat aan de slag met de nodige input. We houden rekening met je voorkeuren maar gaan natuurlijk vooral voor een duidelijke, handige en goede websites. In het design proces bekijken we meteen waar de nodige CTAs verwerkt moeten worden.

3

Stap 3: SEO & Marketing/Social Media strategie bepalen

Wanneer het design team bezig is met het design gaan we ondertussen ook al de SEO en eventuele marketing en/of social media strategie uitwerken. Voor de SEO strategie is zeer belangrijk om opvoorhand vast te leggen. Zo weten onze copywriters waar de teksten over geschreven moeten worden zodat je webshop het beste resultaat in Google kan halen.

4

Stap 4: Schrijven van teksten

Alle teksten worden door ons geschreven, wel vragen we natuurlijk input van jou. Zo moet jij de teksten niet zelf schrijven en laten we dat over aan de echte taal specialisten. De teksten zijn voor de SEO zeer belangrijk daarom dat we dit niet aan jou vragen. Als je het echt toch zelf wil doen kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

5

Stap 5: Design en teksten omvormen naar een echte webshop

Eens het design en teksten klaar zijn laten we dit keuren door jou. Zo kan je steeds bijsturen wat je anders zou willen. Natuurlijk bekijken we dat steeds of dit niet ten koste gaat van de SEO of het gebruiksgemak. Alle webshops worden ontwikkeld in WordPress zo kan je webshop achteraf verder uitgebouwd worden.

6

Stap 6: Testen en optimaliseren

Eens de webshop ontwikkeld is wordt deze grondig gecontroleerd en getest. Het testen gebeurd op verschillende toestellen zo weten we zeker dat je webshop werkt op smartphones, tablets, laptops en computers. Zelf mag je ook helemaal los gaan in je website zodat we samen de website nog kunnen verbeteren.

7

Stap 7: Live! 🚀

Je webshop kan eindelijk live. We zorgen er voor dat Google je webshop zo snel mogelijk oppikt, natuurlijk hebben we dit niet volledig in de hand en is het vooral Google die ons goede werk moet oppikken. We zorgen ook voor wat aandacht op Social Media.

8

Stap 8: SEO Boost

Gedurende enkele weken gaan we actief aan de slag om je webshop op SEO gebied een extra boost te geven. Via o.a. een linkbuilding traject gaan we de autoriteit van je webshop proberen verhogen.

9

Stap 9: SEO & webshop opvolgen en bijsturen

Gedurende de daar opvolgende maanden volgen we je webshop op, we zorgen voor de nodige rapportage zodat jij weet hoe de webshop er voorstaat.

10

Stap 10: Onderhoud van je webshop

Jij bent sterk in jou vakgebied, wij in dat van ons. Eens je webshop online zorgen we er voor dat je webshop steeds up-to-date blijft. Op die manier blijft je webshop technisch up-to-date en kan je jaren gebruik maken van je webshop.

Webshop laten maken, daar hoort webhosting bij!

Een webshop kan niet zonder goede webhosting. Wij hebben verschillende webhosting services getest maar geen enkele voldeed aan de kwaliteit die we vooropstelde. Daarom hebben we zelf een webhosting bedrijf opgestart. Hier door kunnen we achteraf je webshop zeer eenvoudig opvolgen als er een probleem zou voordoen kunnen we meteen uitzoeken waar het probleem zich bevind en dit oplossen. Alles wordt door ons zelf uitgevoerd. Onze super snelle servers die in België staan zorgen er voor dat we zeer snelle internet verbindingen hebben met je klanten.

Made I.T. Shopping Manager

Bij Made I.T. hebben we een eenvoudig en betaalbaar systeem ontwikkeld om webshops eenvoudiger te beheren. Zo kunnen we automatisch kassa systemen, leverancier feeds of CRM systemen inladen. Zo is de voorraad en prijs steeds up-to-date met al je systemen.

Daarnaast hebben we automatische koppelingen met o.a. icecat om product informatie in te laden. Of kunnen we door geavanceerde AI technologie en scraping extra informatie automatisch bijmaken. Zo verlaag je de werkuren en bespaar je aanzienlijk in het beheer van je webshop.

Naast het ophalen van data en het koppelen van eigen systemen. Hebben we ook scraping functionaliteit om andere websites zoals Google en concurrenten te scrapen. Zo kunnen we de systemen aanvullen met extra externe informatie zoals concurrentie voorraad en prijzen. We kunnen hier automatische filters op toepassen om zo de producten in de webshop hier op aan te passen.

Ook hebben we extra integraties voorzien met o.a. Google, Facebook, Bol.com enz. om eenvoudig op externe platformen jou producten te kunnen verkopen.