Over Made I.T. in Geel

Made I.T. opgestart door Tjebbe Lievens in 2016 is een gevestigde waarde in Geel en omstreken. Door de jaren heen is Made I.T. uitgegroeid tot een KMO welke IT diensten levert aan lokale bedrijven. Het team bestaat uit een mix van vaste werknemers en freelancers. Op deze manier zorgen we voor de perfecte match in ons team om de uitdagingen van onze klanten aan te gaan.

Tjebbe Lievens

Zaakvoerder

tjebbe@madeit.be
0485 70 69 94

Stephanie Meys

Design & development

stephanie@madeit.be
014 39 84 45

Wil jij ons team versterken?

Made I.T. is al meer dan 7jaar een vaste waarde in het IT landschap in regio Geel – Kempen. Naast zaakvoerder Tjebbe is er één vaste medewerker in dienst, Stephanie zij staat mee in voor het design en development. Naast Tjebbe en Stephanie wordt het team aangevuld met 2 à 3 vaste freelancers die elk hun taken vervullen op project basis. Zo kunnen we bij Made I.T. steeds goede kwaliteit leveren, door gebruik te maken van uitstekende kennis. Maar verminderen we de overheat en kunnen we we onze diensten betaalbaar houden voor elk bedrijf.

Om de huidige groei door te zetten zijn we steeds opzoek naar extra freelancers, of mogelijk vaste medewerkers. Ook staan we open voor stages in IT, Design & development of communicatie & marketing. Bekijk zeker onze openstaande vacatures.