Software

Als IT-dienstverlener zorgt Made I.T. voor de best mogelijke oplossingen en diensten voor jou. Of het nu gaat om hardware, software, netwerkbeheer, of cyberbeveiliging, wij streven altijd naar het leveren van betrouwbare, efficiënte en betaalbare oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons onderscheidt van andere IT-dienstverleners.

Software voor bedrijven

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is een cloudgebaseerd softwarepakket waarmee u overal ter wereld toegang heeft tot uw belangrijke documenten, e-mails en agenda’s. Het biedt een reeks krachtige hulpmiddelen voor het maken, bewerken en delen van documenten, spreadsheets en presentaties. Het pakket bevat ook handige samenwerkingsfuncties, waardoor meerdere personen tegelijkertijd kunnen werken aan hetzelfde document.

Bij Made I.T. begrijpen we het belang van deze software voor de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf en daarom bieden wij deskundige ondersteuning bij de implementatie en het beheer van Microsoft Office 365. We helpen u bij het kiezen van de juiste abonnementen en licenties en bieden u de tools en middelen om het maximale uit uw software te halen.

Microsoft Office 365
Digitaliseren en CRM systemen

Digitaliseren en CRM systemen

Wil je jouw klanten beheer digitaal beheren? Dan is een Customer Relationship Management (CRM) systeem van vitaal belang. CRM systemen kunnen ingezet worden voor het beheren van klantgegevens en het verbeteren van de klantenservice. Bij Made I.T. begrijpen we het belang van CRM-systemen en bieden wij oplossingen op maat die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Van het kiezen van het juiste platform tot de implementatie en het onderhoud.

Zo werken we samen met enkele belangrijke partners zoals Teamleader en Hubspot maar bieden we ook andere software pakketten aan.

Cyberbeveiliging, Antivirus en Malware

Cyberbeveiliging is een steeds belangrijker wordend aspect van IT en daarom is het van essentieel belang om uw systemen, netwerken en gegevens te beschermen tegen cyberaanvallen en malware. Bij Made I.T. bieden wij geavanceerde beveiligingsoplossingen die zorgen voor de bescherming van uw IT-infrastructuur en uw gevoelige informatie. Van firewalls tot antivirus- en malware-oplossingen, wij bieden u de beste beveiligingsoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Cyberbeveiliging, Antivirus en Malware

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en betaalbare IT-partner, kies dan voor Made I.T.
Wij bieden oplossingen op maat die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid.