Webhosting: Betrouwbare Hosting voor Jouw Website

Onze webhosting biedt de perfecte basis voor jouw online aanwezigheid. Kies uit onze verschillende hostingpakketten om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw website.

Webhosting voor je bedrijf

Webhosting

Voor websites ontwikkeld door Made I.T. bieden we betrouwbare webhostingoplossingen aan. Onze hostingpakketten bieden de perfecte omgeving voor een vlekkeloze online ervaring. Met aandacht voor prestaties, betrouwbaarheid en ondersteuning, zorgen wij ervoor dat jouw website altijd toegankelijk is voor jouw bezoekers. Geen website laten ontwikkelen door Made I.T., maar wel genieten van onze kwaliteit en gedrevenheid? Dan kan je terecht bij HostingExpert.be.

 • 4GB – €150 per jaar Ideaal voor basiswebsites die een betrouwbare hostingoplossing nodig hebben.
 • 10GB – €210 per jaar Geschikt voor groeiende bedrijven en kleine webshops die extra ruimte en prestaties vereisen.
 • 15GB – €300 per jaar Ideaal voor gewaardeerde bedrijven en webshops met grotere opslagbehoeften.

Meer ruimte nodig? Dat kan aan €10/gb/jaar.

Al onze hosting pakketten bevatten technisch WordPress onderhoud, backups en support.

Cloud Hosting (VPS): Flexibele kracht naar jouw wens

Streef naar de hoogste mate van flexibiliteit met onze Cloudhosting (VPS). Volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Bepaal zelf de rekenkracht, geheugen en opslag die nodig zijn om jouw digitale projecten te ondersteunen. Krijg de controle en schaalbaarheid die je nodig hebt om te groeien, ondersteund door de robuuste infrastructuur van Made I.T. Ontdek de vrijheid van Cloudhosting, gebouwd om aan jouw eisen te voldoen. Al onze hosting activiteiten zijn in eigenbeheer in het datacenter in Hasselt. Een centrale locatie met snelle data connecties door heen heel België en Nederland.

 • €10 per maand per CPU-core
 • €10 per maand per GB RAM
 • €0,2 per maand per GB opslag (SSD)
 • Setup: €50 per server
servers laten beheren

Service Level Agreements (SLA’s): Maatwerk ondersteuning voor jouw gemoedsrust

Bij Made I.T. begrijpen we dat jouw digitale omgeving een cruciaal onderdeel is van jouw bedrijfsvoering. Daarom bieden we Service Level Agreements (SLA’s) aan, op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw onderneming.

Een SLA bij Made I.T. is meer dan alleen een overeenkomst; het is de belofte van betrouwbare, proactieve ondersteuning en technologisch advies. Onze SLA’s definiëren de standaarden voor onze dienstverlening en verzekeren jou van een consistente, hoogwaardige service. Of je nu kiest voor Basic, Support, Pro, Premium, of Enterprise, elk SLA is ontworpen om jou gemoedsrust te bieden en jouw digitale activa te beschermen.

Met een SLA geniet je van:

 • Best Practice Support: Onze experts staan klaar tijdens kantoortijden om jouw technische vragen te beantwoorden en incidenten te beheren volgens de best practices in de branche.
 • Onderhoud: Basis server- en hostingonderhoud zijn inbegrepen, waardoor jouw systemen soepel blijven draaien.
 • Monitoring en Bijsturing: We monitoren voortdurend jouw digitale omgeving en grijpen in bij incidenten om eventuele problemen snel op te lossen.
 • Back-ups: Jouw gegevens zijn veilig met regelmatige back-ups om ervoor te zorgen dat je nooit belangrijke informatie verliest.
 • Persoonlijke Account Manager: Voorzien van een persoonlijke account manager die tijdens de openingsuren beschikbaar is om jouw vragen te beantwoorden en jouw specifieke behoeften te begrijpen.

Elk SLA-niveau bouwt voort op het vorige en biedt extra voordelen en responsiviteit. Of je nu kiest voor een basisniveau of de meest uitgebreide ondersteuning, Made I.T. staat garant voor een service die is afgestemd op jouw bedrijf en zijn groei. Vertrouw op onze expertise en geniet van een gemoedsrust terwijl wij zorgen voor de digitale ruggengraat van jouw onderneming.