atbtabletop.be

atbtabletop.be

ATB Table Top – dé bestemming voor hoogwaardige horeca benodigdheden, van tafel tot toiletruimte, alles op maat van jouw zaak! Als groothandel voor horecazaken, hospitality sector, scholen, bedrijfskantines en meer, zijn we er trots op om jouw onderneming te ondersteunen met een uitgebreid assortiment aan essentiële producten.

Website die werkt

Bij Made I.T. hebben we de vernieuwing van de website atbtabletop.be gerealiseerd, waarin functionaliteit, esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan. Onze expertise in WordPress heeft ervoor gezorgd dat de online aanwezigheid nu niet alleen professioneel oogt, maar ook gemakkelijk te beheren is. Dankzij ons doordachte ontwerp en geïntegreerde SEO-strategie willen we de vindbaarheid van atbtabletop.be verbeteren, waardoor potentiële klanten moeiteloos de weg naar de hoogwaardige horeca benodigdheden vinden.

Verder hebben we de website voorzien met alle elementen die nodig zijn om een eventuele extra uitbreiding naar een webshop.

Hosting voor betrouwbare prestaties

Met onze betrouwbare hostingdiensten zorgen we ervoor dat atbtabletop.be altijd snel en probleemloos toegankelijk is. Ze moeten zich zelf niets aantrekken van technische zaken op de website. Wij staan in voor de WordPress updates en extra technische zaken zodat zij zich kunnen consenteren op het runnen van hun zaak.

Branding die opvalt

Bij Made I.T. begrijpen we dat branding essentieel is voor het laten groeien van je bedrijf. Daarom hebben we niet alleen een functionele website gebouwd, maar ook gewerkt aan het versterken van de merkidentiteit van ATB Table Top. Van het doordachte kleurenpalet tot de consistente visuele elementen, we hebben ervoor gezorgd dat jouw merk opvalt en in het geheugen blijft hangen. Dit trekken we verder in al het design, zowel online als offline.

SEO optimalisatie

Om ervoor te zorgen dat de doelgroep de website gemakkelijk kan vinden, hebben we aandacht besteed aan SEO-optimalisatie. atbtabletop.be is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor we een hogere positie in relevante zoekopdrachten proberen te halen en meer potentiële klanten bereikt.