Fotografie

Fotografie

Gepassioneerd bezig met Fotografie

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone.

Katie Thurmes

Fotografie, een passie

Fotografie is een passie die je deelt met vele mensen. We kozen er voor om te fotograferen in duo. Ik (Tjebbe lievens) en mijn vriendin proberen steeds de leukste momenten vast te leggen. We fotograferen als duo zodat we verschillende foto’s vanop verschillende standpunten hebben.

Wat fotograferen we?

Binnen fotografie zijn er natuurlijk verschillende soorten fotografie. Onze voorkeur gaat naar het fotograferen van mensen en dieren. Dit kan op kleine schaal maar ook op grote schaal. We fotograferen van geboortes tot huwelijken of een gouden bruiloft. Maar daarnaast fotograferen we ook nog andere dingen. Hieronder vind je een lijstje met opdrachten die we aannemen. Maar aarzel natuurlijk niet om contact op te nemen met ons indien je twijfelt of vragen hebt!

Je kan voor foto’s bij Made I.T. terecht voor:


 • Kinderen, communie, verjaardagsfeestjes
 • Familie fotoshoot of familie feesten
 • Huwelijk, zilveren/gouden bruiloft
 • Dieren
 • Zakelijk
  • Producten
  • publiciteit

We werken liever niet in een studio, we verkiezen de natuur of gebouwen/monumenten. Wil jij toch liever foto’s laten maken in de studio? Geen probleem! Neem gewoon even contact op met ons.

Drone fotografie

Een nieuwe dimensie

Drones hebben een nieuwe dimensie toegevoegd aan fotografie. Met drones geraken we op plaatsen waar we anders niet zouden bij geraken. Of drones kunnen het werk sneller en veiliger uitvoeren. Drones worden vaak mis bekeken i.v.m. de mogelijke privacy issues, door de regelgeving goed te volgen kunnen we drones perfect inzetten voor:

 • Foto – en videografie
 • Vastleggen van schade (i.f.v. schadeclaims, bv landbouw droogte)
 • Eenvoudig vaststellen van gebreken of bekijken waar onderhoud nodig is op hoge of niet eenvoudig toegankelijke plaatsen. (Denk aan daken, hoge gebouwen, …)

Hoe gaan we te werk?

Afhankelijke van welk type fotoshoot hebben we graag een korte afspraak vooraf. Naar eigen ervaring vinden we dat een korte kennismaking er voor zorgt dat het de dag zelf iets spontaner en rustgevender verloopt. De keuze van locatie of soort foto’s laten we volledig aan u over. We vragen u om hierover na te denken en het voor te leggen op onze afspraak. Indien u toch liever hebt dat wij alles kiezen en organiseren is dat geen probleem, we gaan dan wel een kleine meerprijs vragen hiervoor. Op de eerste afspraak geven we u dan enkele opties die wij voor ogen hebben. Daarnaast kunnen we dan nog samen brainstormen over leuke ideeën. Samen komen we zeker en vast tot de gewenste resultaten!

Oplevering

Na een shoot worden alle foto’s gesorteerd, gekeurd en  bewerkt. U ontvangt van ons een USB stick en online beveiligde toegang waar je het eindresultaat (foto’s in hoge resolutie) op kan bekijken. We hanteren geen limieten op het aantal afgeleverde foto’s tenzij anders afgesproken.