Wil jij een website laten maken?

Dan ben je bij Made I.T. aan het juiste adres. Bij Made I.T. bouwen we professionele goede websites.

De tijd dat een website enkel je online visitekaartje is die is al lang voorbij. Je website moet meer zijn dan dat, je website moet bezoekers omzetten in klanten. Maar voor dat je bezoekers kan omzetten naar klanten moet je werken aan het ontvangen van bezoekers op je website.

Daarom maken we bij Made I.T. complete websites die werken, we beginnen met een zeer sterke SEO strategie zodat zoekers snel en eenvoudig de weg vinden naar je website. Na de SEO strategie werken we aan een goede overzichtelijke website die bezoekers omzet in klanten.

Tjebbe Lievens, Zaakvoerder Made I.T.
Tjebbe, zaakvoerder van Made I.T. en expert in het ontwikkelen van goede professionele websites.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

WordPress Onderhoud

Een professionele website gebouwd voor de toekomst!

Websites die we bij Made I.T. bouwen zijn bedoeld om levenslang mee te gaan. Achteraf kan je via een handig CMS dat door 30% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt je website beheren. Op de software krijg je tevens levenslang gratis updates. Zo zal je jouw websites steeds up-to-date kunnen houden en worden uitgebreid met de nieuwste technieken. Nooit nog een verouderde website!

Ook zijn onze websites steeds zeer flexibel opgebouwd, wil je achteraf toch een webshop starten. Dan kunnen we dat eenvoudig voor je doen. Passend in je huisstijl.

Als Made I.T. jouw website bouwt dan denken we ook aan alle gebruikers, maar echt aan IEDEREEN. Zo zijn onze websites zo veel als mogelijk compliant met anysurfer richtlijnen en WCAG 2.1. Zo kunnen ook mensen die hulp middelen nodig hebben om websites te gebruiken je website zeer eenvoudig gebruiken.

Laat je website groeien (je omzet ook!)

Onze websites zijn speciaal ontwikkeld om te groeien. Door onze marketing kennis kunnen we je website tijdens de lancering een vliegende start laten maken!

Ook voor en na de lancering van je website investeren we voldoende tijd en middelen om je website een SEO boost te geven. Zo zal je website sneller en beter scoren in Google waardoor je nog meer bezoekers zal hebben op je website.

Facebook totaal bereik

Waarom je website laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf gevestigd in Geel met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van websites. Door onze ervaring weten we wat een goede websites nodig heeft. Een goede website moet goed vindbaar zijn en goed bruikbaar. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je contactformulier, offerte aanvraag formulier of een product kunnen kopen in je website. Je website moet dus goed vindbaar zijn in Google. Een mooie website moet helpt natuurlijk bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de websites scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle onderdelen van je website.

Enkele recente websites ontwikkeld door Made I.T.:

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte