Social Media

Social Media

Social Media is de eenvoudigste manier om mensen te overtuigen van je product of diensten. Je kan het ideaal gebruiken om merkbekendheid te creëren, je product of dienst te verspreiden op een zeer eenvoudige en laagdrempelige manier.

Helaas zien we al te vaak ondernemingen goed beginnen, maar het niet volhouden om consistent enkele keren per week een post te maken. Vaak ontbreekt de creativiteit of de tijd om hier mee bezig te zijn.

Een goeie social media strategie is zeer belangrijk de dag van vandaag om meer uit je bedrijf of website te halen.

Social Media

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

WordPress Onderhoud

Social Media Content

Eén van de zaken die we doen bij Made I.T. rond social media is het bedenken van een content plan. Een content plan is een agenda waar we bij houden wat wanneer gepost moet worden. Via zo een content plan kunnen we samen met jou bekijken welke inhoud er nodig is. Of dat jij dat kan voorzien (bv een leuke video, foto en/of tekst) of dat wij je helpen of dat we dit volledig zelf maken.

Bij verschillende social media platformen zoals Instagram, TikTok of Facebook is beeld zeer belangrijk. We geven je daarom voldoende tips om de kwaliteit zo goed mogelijk te krijgen van de inhoud die je maakt. Wij beschikken zelf ook over voldoende kennis en materiaal om video’s of foto’s te maken.

Facebook totaal bereik

Social Media Advertising

Naast het organisch groeien via Social Media kunnen we ook advertenties inzetten om een specifieke doelgroep te bereiken. De meeste social media platformen weten vaak beter dan de gebruiker zelf in wat ze geïnteresseerd zijn. Dat kunnen wij gebruiken om de campagne naar de juiste doelgroep weer te geven.