Wat kost een website laten maken?

Een succesvolle online aanwezigheid begint bij een doordachte website, en we begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Deze pagina biedt je de mogelijkheid om de kenmerken en functionaliteiten te kiezen die het beste aansluiten bij jouw doelen. Vul ons formulier in, en ontdek een prijsopgave die op maat is gemaakt voor jouw specifieke wensen. Laten we samen de eerste stap zetten naar een website die perfect past bij jouw visie en ambities.

De perfecte website voor jouw doelen

Ontdek hoe we maatwerk bieden en pas elke functie aan volgens jouw wensen. Vul het formulier in en laat ons je helpen om online te schitteren met een op maat gemaakte website die indruk maakt.

Waarom je website laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van websites. Door onze ervaring weten we wat een goede websites nodig heeft. Een goede website moet goed vindbaar zijn en goed bruikbaar. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je contactformulier, offerte aanvraag formulier of een product kunnen kopen in je website. Je website moet dus goed vindbaar zijn in Google. Een mooie website helpt natuurlijk wel bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de websites scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle vlakken maar vooral op SEO en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk doen we ons uiterste best om de website zo mooi mogelijk te maken.

Onze websites worden allemaal ontwikkeld in WordPress, Made I.T. is daarom het bedrijf bij uitstek die je moet aanschrijven wanneer je een WordPress website wil laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in dit framework en zorgen zo dat je website jaren kan mee gaan met maar een eenmalige investering. Je kan indien gewenst achteraf alles zelf verder up-to-date houden en je bent niet afhankelijk van ons om je website uit te breiden of te laten uitbreiden.