Website laten maken

Website laten maken Hasselt

Wil jij een website laten maken in Hasselt, de perfecte website voor jouw onderneming:

  • Meer bezoekers
  • Meer offerte-aanvragen
  • Meer omzet
Ontwikkeling - Made I.T.

Een professionele website laten maken, gebouwd voor de toekomst!

Websites die we bij Made I.T. bouwen zijn bedoeld om levenslang mee te gaan. Achteraf kan je via een handig CMS dat door 30% van alle websites wereldwijd wordt gebruikt je website beheren. Op de software krijg je tevens levenslang gratis updates. Zo zal je websites steeds up-to-date blijven en worden uitgebreid met de nieuwste technieken. Nooit nog een verouderde website!

Laat je website groeien (je omzet ook!)

Onze websites zijn speciaal ontwikkeld om te groeien. Door onze marketing kennis kunnen we je website tijdens de lancering een vliegende start laten maken!

Ook voor en na de lancering van je website investeren we voldoende tijd en middelen om je website een SEO boost te geven. Zo zal je website sneller en beter scoren in Google waardoor je nog meer bezoekers zal hebben op je website.

Facebook totaal bereik
Google Search Console SEO resultaat

Wij denken aan je SEO

Wanneer je een website wil laat maken is het vindbaar zijn van je website zeer belangrijk. Daar werken we heel hard aan en zit meteen in de basis van elke website. SEO of het optimaliseren van websites voor een beter vindbaarheid in Google is zeer belangrijk voor ons. Wij gaan daarom ook enkele stappen verder dan andere webbureau’s, zo werken we altijd aan het technische aspect, het inhoudelijke aspect en het offsite aspect. Zo boeken we veel sneller veel betere resultaten.

SEO werkt vooral op lange termijn, het duurt iets langer voor dat de resultaten zichtbaar zijn. Maar eens een goede positie behaald behoud je deze vaak zonder al te veel wijzigingen nog te moeten doen. Wij zorgen voor de nodige opvolging en eventuele bijsturing indien nodig.

Qua SEO werken wij vooral op 3 technieken: technische SEO, inhoud van de website en off-site SEO. Via deze 3 technieken halen we zo veel mogelijk uit je website om zo hoog mogelijk te ranken.

Waarom je website in Hasselt laten maken door Made I.T.?

Made I.T. is een lokaal bedrijf met jaren lang ervaring in het ontwikkelen van websites. Door onze ervaring weten we wat een goede websites nodig heeft. Een goede website moet niet perse mooi zijn, een goede website moet goed vindbaar zijn en goed bruikbaar. Gebruikers moeten snel en eenvoudig de weg vinden naar je contactformulier, offerte aanvraag formulier of een product kunnen kopen in je website. Je website moet dus goed vindbaar zijn in Google. Een mooie website helpt natuurlijk wel bij het behouden van bezoekers. Helaas zien we al te vaak dat webdevelopers mooie websites maken, maar de websites scoren niet in Google. Dat is jammer van de investering. Bij Made I.T. werken we op alle vlakken maar vooral op SEO en gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk doen we ons uiterste best om de website zo mooi mogelijk te maken.

Onze websites worden allemaal ontwikkeld on WordPress, Made I.T. is daarom het bedrijf bij uitstek die je moet aanschrijven wanneer je een WordPress website wil laten maken in Hasselt. Wij zijn gespecialiseerd in dit framework en zorgen zo dat je website jaren kan mee gaan met maar een eenmalige investering. Je kan indien gewenst achteraf alles zelf verder up-to-date houden en je bent niet afhankelijk van ons om je website uit te breiden of te laten uitbreiden.

Enkele websites ontwikkeld door Made I.T.: