WordPress Onderhoud

Je website onderhouden kost tijd en geld, en soms een hoop kopzorgen.
Wij helpen je en nemen de taak van je over!

Monitoring

WordPress is zeer populair, dit trekt hackers aan. We monitoren alle mogelijke aanvallen, blokkeren de hackers en controleren of je webiste nog online is en helemaal werkt.

Meer info

Onderhoud, updates en meer

Dagelijks moet je met je website bezig zijn, updates installeren, je formulieren controleren, de snelheid van je website oppijl houden, enz. Dit kost heel wat tijd, wij zorgen er voor dat je die tijd kan besteden in je eigen bedrijf.

Meer info

Support

Door ons onderhoud systeem moet je nog amper tijd in je website steken, daardoor kan jij je richten op wat echt belangrijk is. Heb je vragen over je website. Bijvoorbeeld, Hoe je zaken moet aanpassen? Hoe je de afbeelding het best toevoegd aan je website? Stel je vraag aan onze WordPress expert!

Meer info

Wil je meer informatie? Of heb je geen WordPress website?

Contacteer ons!

Pakketten

Brons

10.00

Per maand

Excl. BTW

Start onderhoud

Zilver

25.00

Per maand

Excl. BTW

Start onderhoud

Diamant

125.00

Per maand

Excl. BTW

Start onderhoud
* Domeinnamen worden 1x/jaar betaald. (Enkel voor .be, .nl, .com. Andere extenties op aanvraag)
** Bij onze hosting pakketten wordt er altijd dagelijks een backup genomen.
*** Wanneer hosting niet bij Made I.T. wordt afgenomen kunnen wij geen garanties bieden.

Waarom je onderhoud uitbesteden?

Uit onderzoek blijkt dat we om onze website up-to-date, veilig en snel te houden we gemiddeld 5 à 10 minuten per dag moeten besteden aan onze website. Per jaar zijn dat 30 tot 60 uren!
Een volledige werk week dat je niets opbrengt en dus enkel geld kosten.

Registreer je gratis!

Hoe kan ik jou helpen?

Onderstaande berichten zijn afkomstig uit een publieke Facebook groep, deze personen hadden zelfs door ons bronze pakket van €10/maand al geholpen geweest. Sommige problemen hadden wij al opgelost voor zij het gezien hadden.

FB post, waarom wordpress onderhoud uitbesteden

Voor elke website bouwen we een automatisch testing systeem. Dit houdt in dat we manueel en automisch elk formulier op regelmatige basis controleren of dit nog steeds werkt. Zelf vergeet je na een update waarschijnlijk wel eens je formulieren of webshop workflow te controleren, of deze nog werken. Wij doen dit altijd!


FB post, waarom wordpress onderhoud uitbesteden

Een PHP 500 error betekend dat er een fout is waardoor je hele website offline is. Ons monitoring systeem checkt constant je website. Als we een error melding tegen komen wordt de logging meteen door gestuurd naar onze support dienst. We brengen jou op de hoogte en lossen het probleem voor je op.


FB post, waarom wordpress onderhoud uitbesteden

Een trage website is één van de eerste punten waar een toekomste klant al kan afhaken. Wij houden constant de snelheid in het hoog. Zien we een vertraging? Dan zoeken we meteen een oplossing.

Registreren je gratis! Je ontvangt meteen enkele tips en we helpen je website klaar maken voor ons eerste onderhoud.

Wil je toch je onderhoud zelf doen? Ontvang onze gratis tips.

Je gegevens worden veilig verwerkt.

WordPress Onderhoud

Veiligheid

WordPress is het meest gebruikte CMS (content management systeem) platform voor website ontwikkeling ter wereld. WordPress en de bijhorende plugins en thema's blijven zich steeds verder ontwikkelen aan een snel tempo. Elke update is belangrijk als het gaat om het zo veilig mogelijk houden van je website. Updates zorgen niet alleen voor nieuwe functionaliteiten, updates dichten ook achterpoortjes en andere beveiligingslekken die ontdekt zijn.

Met de WordPress onderhoud pakketten zorgen wij er dagelijks voor dat je WordPress website helemaal up-to-date blijft en risico’s op een hack een stuk kleiner worden gehouden.

Bescherming

Systematisch onderhoud en nazicht beschermt je website tegen bepaalde risico’s waaronder:

  • Dataverlies
  • Slechte performance
  • Downtime – wanneer je website onbereikbaar is waardoor je verkoop of potentiële klanten kunt mislopen
  • Hacks en reputatieschade
  • Slechte SEO ranking én conversiescores door één van vorige punten
  • Hoge onvoorziene kosten

Snelheid

Door steeds met de laatste versie van de software te gaan werken, laat je bugs of fouten tot het verleden behoren. Het up-to-date houden van je website is niet altijd voldoende om de snelheid optimaal te houden. Na verloop van tijd zal je website groeien en zijn er andere ingrepen nodig. Door onze expertise weten we perfect welke ingrepen nodig zijn, door ons monitor systeem meten we constant de sneldheid. Dit bevordert laadtijd van de website, wat ook een pluspunt is in de ogen van zoekmachines.

Controle

Door het WordPress onderhoud uit te besteden weet je met zekerheid dat je website altijd de laatste nieuwtjes heeft. De updates worden altijd eerst getest en daarna uitgevoerd en loopt er toch nog iets mis dan wordt er snel voor een oplossing gezorgd.

Backups

Eén van de belangrijkste en vaak meest vergeten zaken zijn backups. Zo kan de website ten alle tijden teruggeplaatst worden naar een eerder tijdstip wanneer problemen zich voordoen en is er minder kans op dataverlies. Backups van je website worden automatisch gemaakt en worden opgeslagen op een extern beveiligde locatie door Made I.T.

Uptime-monitoring

Je website zou altijd bereikbaar moeten zijn, maar hoe zeker ben je dat? Tijdens het WordPress onderhoud monitoren we je uptime proactief elke 5 minuten je site test op beschikbaarheid, wanneer problemen optreden zijn we meteen op de hoogte en doen we er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast controleren we elk uur de volledige laadtijd van je website.